De nieuwe website online

Beste bezoeker,
De nieuwe website is vanaf nu online!

Na ruim zes jaar gebruik te hebben gemaakt van de oude Schaapskooi-website werd het tijd om aan iets nieuws te werken. De oude website raakte verouderd omdat veel nieuwe mogelijkheden niet ingepast konden worden in de website.

Kortom, het werd tijd voor iets nieuws.

Ongeveer twee jaar geleden zijn we gestart met het nadenken hierover op basis van een eisenpakket en nu zijn we zover dat de nieuwe site online kan. Wij zijn blij met het eerste resultaat.

Denk bijvoorbeeld aan het eenvoudig toevoegen van actuele informatie via zogenaamde ‘blogs’ of het gemakkelijk doorlinken naar facebook en zo meer. En niet in de laatste plaats: de site is schaalbaar, waardoor het ook vanaf een tablet of smartphone te benaderen is.

Overigens is de nieuwe website nog maar het begin. Het bevat momenteel nog dezelfde informatie als de oude, maar de verwachting is dat het in de toekomst veel meer functionaliteit zal bieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een smoelenboek, gavenbank, belangrijke links etc.

We zullen de site blijven doorontwikkelen en staan open voor verbeteringen en aanvullingen. Daarvoor kunt u gebruikmaken van het contactformulier (rechtsboven in het menu).

Deze nieuwe website hebben we te danken aan de inspanning van diverse leden uit onze gemeente met ICT deskundigheid, dit alles zonder ondersteuning van commerciële instanties.

Vele avonden is aan dit eerste resultaat gewerkt, waarvoor dank aan:

Leen Baan
Theo van Dijk
Martijn Godeke
Kirsten Roordink

Namens de werkgroep,

Geert Burgler

Auteur: Geert Burgler