Feest van het Koninkrijk – week 3

‘Geef ons vandaag het brood dat wij nodig hebben’

God brengt recht en nodigt ons uit om een gemeenschap van gerechtigheid te zijn.

Beste Feestganger,

We gaan deze week aan de slag met de derde bede van het onze Vader;
‘Geef ons vandaag het brood dat wij nodig hebben’

Activiteit deze week
* Koffie met de burendag
Wij krijgen genoeg voor elke dag. We hoeven geen manna te verzamelen, God verzorgt ons iedere dag weer. Dat willen we graag uitstralen naar en delen met onze (kerk)buren. Een team van gastvrouwen/-heren zullen de buren van onze kerk persoonlijk uitnodigen hiervoor. Er is koffie, lekkers, een creatieve workshop en voor de kinderen uit de buurt zijn er ook activiteiten. (Leuk, niet toevallig, detail.. zaterdag 28 september is het nationale burendag!)

* Deze ochtend is dus voor de buren en NIET voor de hele gemeente. We hebben immers zelf ook allemaal buren, onze persoonlijke buren!
Wat wordt uw activiteit met uw buren? Deel van uw dagelijks brood: nodig de buren uit voor een maaltijd, ga een bakje koffie met hen drinken in de stad, geef uw tijd en doe een klusje, geef uw aandacht en bidt voor hen. Geef ze van de liefde die God u geeft!

We hebben we al een aantal geluiden opgevangen over het boekje/de Feestkrant. We willen graag nog een keer benadrukken dat alleen het boekje materiaal bevat voor de groeigroepen, dagelijks een uitgebreide overdenking heeft en leestips.
De Feestkrant is slechts een beknopte samenvatting met kortere stukjes tekst die bv. (met het gezin) aan tafel gelezen kunnen worden.

Daarnaast hebben we iedere week een Spotify afspeellijst met liederen passend bij het thema.

Spotify week 3 (Voeg gerust zelf ook nummers toe die passen binnen het thema van week 3!)

We wensen je een gezegende week toe,
De Feestcommissie!

Feestkrant – week 3